Followers

Saturday, May 14, 2011

Menyepi~~

Assalamualaikum..

setelah sekian lama menyepi..act baru 2 mggu kot...tapi terasa agak lama..
nak online sekarang pun dah malas..seperti xde pape yang menarik...
hurmm....macam-macam hal yang terjadi..
kalu hati n jiwa tengah bercelaru..online adalah perkara yg terakhir mila buat..
takut lagi stress..huhu...
ade a few topik yg mila nk share..
tapi biasa la mood menulis belom datang lagik..
tambah2 nnti mila dah start keje...
akan jauh la mila ngan dunia blog..
untuk tempahan pun mila dah slow down..
terpaksa reschedule balik hidup ni...
bukan berputus asa..
cuma mencari jalan terbaik dan mencari yang terbaik dalam hidup ini...
tak semudah menyebut A,B,C..
tak seringkas bilangan 1, 2, 3...
masih banyak lagi rahsia alam yang mila belum terokai..
belum mila miliki...
rahsia hati sendiri pun tak terungkap lagi...
juz follow the flow...

buat insan yang sudi menjengok blog mila..
tenkiu so much...huhu...
hope sume baik2 aje...

ok lah...ada kelapangan nanti mila update lagi..
tapi xtau bila...=)
wasalam..

3 comments:

  1. biasa la..
    kayuh plahan lahan ye
    =)

    ReplyDelete
  2. baiklah cucu tok adam...:)
    ^_^

    ReplyDelete
  3. http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/middle-stage-for-fruit-and-vegetable.html
    selamat pagi dan hari guru pada hari ini.
    ok...seperti yang dijanjikan, hari ni kami bawakan anda dgan ukiran kedua peringkat pertengahan...
    harap anda dapat enjoy dan cuba lakukan...
    Jgan lupa untuk follow blog kami...
    selamat mencuba

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...