Followers

Thursday, February 23, 2012

Mau pengsan~~~

Assalamualaikum WBT

how to start a good introduction?? saya tak reti laa...tapi kali ni nak story pasal siang tadi..actually everything yang jadi hari ni sume nye perkara yang baik2 sahaja...cuma maybe sebab saya berada on the road terlalu lama and tengah terik mentari...perghhh...hari ni panas betul....rasa terbakar kulit..and serius kalau naik moto bawak tengah panas terik..jadi sangat letih dan rasa mengantok! dan sakit kepala~~ itu dah cover pakai sunglasses..kalu tak..misti xleh bawak moto...

well..pagi td pegi dengar taklimat PUNB..
nape la masa apply perantis dulu takde plak dia nk panggil..huhu..mmg xde rezki..
sekarang ni dah bertapak dalam dunia bisnes..cuma perlukan modal pusingan aje..
thinking of _______ sila isi tempat kosong tersebut! hehe..ngade kan??

masa tengah dengar taklimat, ada dapat satu call..ada 2 x call..dah abes taklimat PUNB tu terus call..
rupenya nk tempah cupcakes...pastu ajak jumpe kejap..nk ari jumaat ni..last minute ar ni..terima la order tersebut..rezki kan..jangan ditolak...sebab next week akan berehat lagi semggu...pegi kursus LPU modul 2 plak..dah dia suh letak dalam bakul comel dia..saya ni kan nek moto aje..terpaksa la escort balik umah dulu..tambah plak perut dah berbunyi..masa tu dah kul 1.30...tak jamah makanan langsung dari pagi..
masa tea break pon tak keluar minum..sebab tersangat blurr..

ok..dah smpai umah ape sume..makan nasi..rasa tak larat sangat..meredah panas terik...sungguh alah dengan panas melampau..huhu..harap2 hari jumaat ini tak hujan la ye...nk main dengan fondant nih..
tdo kejap..tp tu pun tak lena...pastu bangkit g mandi semayang...pastu bersiap nk g beli barang..lau ikut planning awal...lepas taklimat tu nk g beli barang terus..ni terpaksa reschedule balik..takpela..Allah bagi rezki kan... tp bila nk kuar petang td..rasanya...lagi la dahsyat..panas terik....
kuatkan hati...pegi amek quotation harga..beli brg kt mee soya, kt kg cina..pegi giant..cari strawberry tp xde stock..esok katanya sampai...pastu g HKS kejap..kot2 ada strawberry..pon xdak jugak..
esok jugak la jawabnye....

sampai aje kt umah..terus pengsan!!....
tak larat sangat... huhu...

oke tu je story untuk malam ni...

sekian...

^_^

sori kalu boring...

1 comment:

  1. alolo.. sian dia..hehe.. tp memang sgt panas skrg ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...